1953-ban születtem, és – egy rövid időszaktól eltekintve – azóta is a XVII. kerületben lakom Rákoshegyen. Felnőtt lányaim vannak, s egyikük egy fiú ikerpár boldog édesanyja. Férjemmel jövőre ünnepeljük a 40 éves házassági évfordulónkat

Villamos üzemmérnökként diplomáztam, de a 90-es évek derekán egy multinacionális barkácsáruház budapesti üzletében dolgoztam először irodavezetőként, majd áruházvezető-helyettesként.

Programom:
- Szoros kapcsolatot tartanék fenn a kerületrész kisebb közösségeivel a lakosság és az önkormányzat közötti naprakész információcsere érdekében. Minden körzetemben lakó időben és pontosan fog értesülni az őket érintő ügyekről.
- Felújítjuk és kibővítjük a Csekovszky Árpád Művelődési Házat. A lakosság véleményét figyelembe véve a jelenleginél több szabadidős, és más programot, szolgáltatást valósítunk meg.
- A kerületrész élelmiszerellátása nem megfelelő, ezért az önkormányzatnak a maga eszközeivel támogatnia kell új élelmiszerbolt létesítését.
- A kerületrész zöldfelületeit megújítjuk és védjük. Esztétikus köztéri bútorok helyezünk ki. Ingyenes köztéri wi-fi-t biztosítunk. Nagy hangsúlyt helyezünk a parlagfű irtására. Az ingatlanok előtti
zöldfelületek karbantartásában támogatjuk a lakosságot eszközök kölcsönzésével és szaktanácsadással.
- A Maros mozi további külső és belső felújítása szükséges. Adjon otthont, illetve bemutatkozási lehetőséget a kerület a leendő, és már ismert képző- és előadóművészeinek.