kismiklós

Facebook-oldal

Gazdasági újságíró vagyok, elemző és tanácsadó. Hiszek az emberek egyenlő méltóságában, a szolidaritásban. A Párbeszéd stábjának tagjaként mintegy öt éve foglalkozom közpolitikai kérdésekkel. Több, mint egy évtizede élek a tizenhetedikben. A Fővárosi Közgyűlés Emberi Erőforrások és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottsága tagjaként jól ismerem a város és a kerület problémait.

Fordulatra van szükség a kerületünkben, és szűkebben a 4. körzetben, a Kaszáló utca- Ferihegyi út - Gyökér utca - Akácvirág köz által határolt területen is. A kerületi szakrendelő lepusztult, a zöldterületek gazosak, a padok töröttek – megannyi jele annak, hogy az önkormányzat elfordult az itt élőktől, mert nem tartja őket fontosaknak. Itt az ideje, hogy ezen változtassunk!

- Felújítjuk és a betegek igényeinek megfelelőbbé tesszük a kerületi szakrendelőt!
- Gaz helyett - rendezett zöldterületeket! Szép, árnyas padok kellenek, ahol az idősek megpihenhetnek.
- Rozsdás, gyom körbevette kosárlabdapalánkok helyett – olyan helyeket, ahol a fiatalok sportolhatnak!
- Növelni kell a közbiztonságot! Mivel a kerületünkben megugrott a közterületen elkövetett bűncselekmények száma, szorgalmazni fogom a környéken a nagyobb rendőri jelenlétet.
- A környezeten túl magukra az emberekre is figyelni kell: meg kell emelni például a krónikus betegek gyógyszertámogatását, segíteni kell a válságos élethelyzetben lévőket.

Tisztelettel:

Kis Miklós